Bonaire.tv ~ Fuhikubo ta presentá

June 25, 2015

BonaireTV

Eerst komen Andreina Vargas en Carlene Barrios aan het woord. Om dat gesprek te kunnen volgen is kennis van het Papiaments nodig. Je kunt dat deel ook overslaan natuurlijk. Dan schuif je naar 34.32 min., daar begint een heel ander verhaal. Een interview met Auke van der Berg (Rozenberg Quarterly) over de gang van zaken op Bonaire na 10.10.10 en over Ikki’s eiland.

Den e prome parti di e programa aki nos ta kombersa ku Sra. Andreina Vargas i su yu muhé Carlene Barrios. Carlene ta sufri di e malesa ku jama ”Down Syndrome”.
Den e di dos parti di e programa nos ta kombersa ku ku Sr. Auke van der Berg ku ta un eskritor. Ela bin Boneiru spesialmente pa akumula informashon pa skirbi un buki tokante kon a bai ku Boneiru despues di e famoso fecha di 10-10-10.

Zie: http://bonaire.tv/?p=3343

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *