Dienstmededelingen

November 14, 2018

Kralendijk

Na een aantal berichtjes wist ik het zeker: niet voor iedereen kwam het concept Bestuursakkoord [zie bericht van gisteren] als een donderslag bij heldere hemel.
Natuurlijk snap ik dat in Den Haag een aantal ambtenaren had zitten broeden, typen en denken. Een staatssecretaris zit niet in zijn eentje een dergelijk voorstel in elkaar te flansen.
Maar dat in de afgelopen periode verschillende mensen binnen het OLB lijstjes met prioriteiten hebben samengesteld, was nieuw voor me. Overigens wist niet iedereen die meedacht over die lijstjes, waarvoor ze bedoeld waren.
De mensen die mij hier op wezen schreven alle drie dat zij niet in het openbaar kunnen reageren en daarom ook geen details willen delen. Daarvoor heb ik alle begrip. Maar het is wel spijtig. Het zou goed zijn om te weten wie er met Den Haag hebben onderhandeld over dit akkoord.

Daarnaast meldt Addo’s dat Ikki’s eiland op is. Het betekent dat er weer een pakket boeken richting eiland gaat vandaag of morgen.

Het kleine hondje van de buren is blijkbaar boos. Het beestje keft al een tijdje de longen uit zijn lijf. Kan me niet voorstellen dat het schepsel weet dat de staatssecretaris vandaag op bezoek komt op Ikki’s eiland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *