20 maart 2019 ~ Eilandsraadverkiezingen

March 1, 2019

Op 20 maart 2019 zijn er eilandsraadsverkiezingen. De eilandsraad beslist over uw leefomgeving: van goede wegen tot een levendig centrum en van behoud van natuur tot veilig wonen. Het hoofdstembureau helpt u op weg om te gaan stemmen.

Op deze website staat alle informatie rondom het stemmen en de deelnemende politieke partijen. Op de speciale Facebookpagina vertellen de politieke partijen over hun standpunten en kunnen inwoners hun mening delen.

Naast de eilandsraadsverkiezingen vindt op 20 maart 2019 ook de verkiezingen voor het Kiescollege plaats. Daarom ontvangt u binnenkort twee stempassen. Meer informatie over stemmen voor het Kiescollege treft u op de website van de Rijksdienst Caribisch Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *