De stand van zaken

November 10, 2020

Duif

Zo zit je uren en dagen naar CNN en Fox News te kijken, zie je dat in Den Haag de eerste partijprogramma’s voor de verkiezingen van volgend voorjaar verschijnen en komt de brandstofvoorziening op Ikki’s eiland in handen van de rijksoverheid, lees je dat de PvdA de BES-eilanden spreekrecht wil geven in de Tweede Kamer en wil de SGP de mogelijkheid om stevig in te grijpen bij mogelijke misstanden op diezelfde eilanden, is de presentatie van het Masterplan 2030 weer uitgesteld en hoopt het Papiaments mee te liften met het Fries, dreigt uitzetting voor inwoners van Caribisch Nederland die hun baan verliezen als gevolg van de coronacrisis en wordt het AOW-gat van Caribische Nederlanders niet gerepareerd.
En dat allemaal in één zin.

De presentatie van het tweede en derde Ikki-boek heb ik uitgesteld tot volgend voorjaar in de hoop dat het virus dan aan de wilgen hangt, de zon schijnt en iedereen een stralend humeur heeft, heb ik ondertussen hopelijk al die partijprogramma’s van commentaar voorzien en de verkiezingen op het eiland op de voet gevolgd en blijft duif tegen censuur op de muur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *