Halverwege

January 24, 2022

Bowgy

Ze zeggen het zelf na vier jaar ook maar hardop dat het niet wil vlotten met dat Bestuursakkoord, bewindslieden moeten voortaan toestemming aan de staatssecretaris vragen voor ze in het vliegtuig kunnen stappen, de minister kan nog geen cijfermatige onderbouwing geven om een bestaansminimum aan de burgers van Caribisch Nederland te bereiken, Den Haag zoekt een stagiaire om zich bezig te houden met het toerisme op Ikki’s eiland, de burgers van de BES-eilanden gaan meer belasting betalen, de stijging van het minimumloon op de eilanden valt in het niet bij de prijsstijgingen, er komen hogere maximumtarieven voor elektriciteit en water – vraagt de nieuwe buurkat ineens om aandacht terwijl ik nog niet eens halverwege deze eerste zin ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *