Megahit FM – Op de Klippen. Van een spindoctor en Mariadal

juni 10, 2024

KlippenMega FM: Op de klippen 8 juni 2024

Bekende publicist fungeert als spindoctor voor Ziekenhuis Mariadal

Deze week was het team van Op de klippen weer compleet. Judith was weer terug op het eiland en Michiel was weer terug van zijn verblijf in bed. Iedereen was gemotiveerd om er een mooie uitzending van te maken en dat werd het ook. Hoofdonderwerp deze week was de publiciteit de laatste maanden rondom het ziekenhuis Fundashon Mariadal en de rol daarbij van de bekende publicist Auke van der Berg.

Auke van der Berg zelf was helaas niet meer op het eiland, maar wel aan de telefoon. Aan tafel in Club Trocadero zat Harald Linkels van ABC Online Media. Hij had de nodige vragen aan van der Berg. Linkels noemde Van Der Berg daarbij “de spindoctor van het ziekenhuis”. Dat was een term waarvan de horzel van het koninkrijk (van der Berg) aangaf wel mee te kunnen leven. Ook programmamaker Martijn had de nodige vragen en opmerkingen over de rol van van der Berg. Het werd een levendig gesprek.
Daarna behandelde het team van Op de Klippen nog een flink aantal andere onderdelen van het nieuwsaanbod van de afgelopen week.

Gasten: Auke van der Berg en Harald Linkels
Team Op de Klippen: Judith Brekelmans, Michiel van Bokhorst en Martijn Hisschemöller

Luister en huiver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *