Ikki in tijden van Corona I – Informatie van Openbaar Lichaam, Rijksdienst Caribisch Nederland, RIVM

March 18, 2020

OLB

Voor informatie over het Coronavirus (Covid19):

Informatie van het Openbaar Lichaam:
Papiamentu:
https://www.bonairegov.com/pa/covid19
Nederlands
https://www.bonairegov.com/nl/covid19

Website Rijksdienst Caribisch Nederlandhttps://www.rijksdienstcn.com/covid-19

Website RIVMhttps://www.rivm.nl/
Fecha 17 di mart 2020

De Belastingdienst Caribisch Nederland bericht het volgende:

KOMUNIKADO DI PRENSA
Belastingdienst Caribisch Nederland ta tene konsiderashon dor di e vírùs Corona

En konekshon ku e vírùs di Corona, Belastingdienst Caribisch Nederland lo tene konsiderashon ora ta trata di ‘aanslag’, ‘bezwaarregeling’ i kobransa di personanan ku tin obligashon di paga impuesto na Boneiru, Sint Eustatius i Saba, i ku pa motibu di konsekuensia di medidanan pa kombatí e vírùs , no por kumpli ku nan deber.

E konsiderashon aki ta trata tantu kompanianan komo personanan individual di e tres islanan. Belastingdienst, denter di su kuadro di lei- i regulashonnan, huntu ku e personanan ku tin obligashon di paga impuesto konserní , lo palabrá individualmente kiko e posibilidatnan di konsiderashon ta.

Personanan ku tin obligashon di paga impuesto ku ta kere ku nan lo por bini na remarke pa areglo individual, por tuma kontakto ku Belastingdienst Boneiru via number di telefòn +599 715 8585

Datum17 maart 2020

PERSBERICHT

Belastingdienst Caribisch Nederland betracht coulance door Corona virus

In verband met het Corona virus, zal de Belastingdienst Caribisch Nederland coulance betrachten bij de aanslag- en bezwaarregeling en de inning van belastingplichtigen op Bonaire, Sint Eustatius en Saba, die niet meer aan hun verplichtingen kunnen voldoen ten gevolge van de maatregelen ter bestrijding van het virus.

Deze coulance betreft zowel bedrijven als particulieren van de drie eilanden. De Belastingdienst zal, binnen haar wet- en regelgevingskaders, samen met de getroffen belastingplichtigen individueel bespreken wat de mogelijkheden van coulance zijn.

Belastingplichtigen die in aanmerking denken te komen voor een individuele regeling, kunnen contact opnemen met de Belastingdienst op Bonaire via telefoonnummer +599 715 8585

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *