The Flying Doctors ~ Cliffhanger (Seizoen 1)

februari 2, 2024

cropped-Bon-4.jpgDaar kwam gisteren de opmerking of het niet tijd werd voor een spannende cliffhanger. Blijkbaar vond deze lezer dat de serie wel erg saai begon. Een andere lezer hoopte op een spannend jongensboek. Kortom er is werk aan de winkel: het script moet richting spanning en sensatie.

Daarom vandaag een cliffhanger.

Maar eerst moet ik me nog even verdiepen in het Multilateral Protocol on the liberalization of air transport within the Kingdom of the Netherlands, sowieso in Bilateral Agreements. Alsof dat niet genoeg is: ook de geldige Foreign Air Carrier Operating Permit (FACOP) moet onder de loep. En dan hebben we het nog niets eens over artikel 14 lid 1 en 7 van de Luchtvaartlandsverordening.
Niets blijft me bespaard in deze.

Maar volgende week gaan we de betrokken partijen langs en gaan we het hebben over de belangen die altijd weer een rol spelen.

Dit is een mooie cliffhanger om het weekeinde mee door te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *