MegahitFM – Op De Klippen – Het mysterie van een rotonde die er niet/wel kwam

september 15, 2023

Klippen09-09-2023: De laatste live uitzending van Op de klippen voor onze vakantie. Nog even vlammen voordat we een paar weken van onze rust kunnen gaan genieten.
En er was genoeg om over te praten. Samen met gast-presentator Nina Kwakman werden weer alle dingen besproken die de afgelopen week the talk of the town waren.

Er waren natuurlijk ook gasten. Zo kwamen twee medewerkers van de dienst publieke gezondheid vertellen over een grootschalig gezondheidsonderzoek onder jongeren tussen 13 en 17 jaar. Hierbij gaat het niet alleen over lichamelijke gezondheid, maar ook om mentale gezondheid. De medewerkers vertelden uitgebreid over hoe strikt de anonimiteit van alle gegevens is gewaarborgd, zodat alle deelnemers vrijuit de vragen kunnen beantwoorden.

Daarnaast kwam journalist en columnist Auke van der Berg vertellen over de rotonde in de Kaya Amsterdam, die maar geen rotonde wilde worden. Zijn feuilleton van negen afleveringen hierover leest als een spannend vervolgverhaal. Via de telefoon vertelt hij vanuit Nederland hoeveel moeite het kost om op Bonaire een dergelijk verhaal echt boven tafel te krijgen. Het sleutelwoord daarbij is: Angst.

Gasten: Nina Kwakman, Giramin Marchena en Anésty Piekeur, Auke van der Berg

Samenstelling en presentatie: Michiel van Bokhorst, Martijn Hisschemöller
De komende drie weken is Op de klippen met vakantie, dat wil zeggen dat er dan er geen live uitzending zullen zijn. Wel hebben we een drietal programma’s van tevoren opgenomen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *